Commentaren: 8
 • #8

  Endre (donderdag, 09 maart 2023 00:28)

  Heeft u een dringende lening nodig? We geven persoonlijke leningen uit? Zakelijke Leningen? Hypotheek? Landbouwleningen? Onderwijsleningen? Debetconsolidatieleningen? Leningen voor vrachtwagens? Autoleningen? Hotelleningen? Leningen herfinancieren? en meer schoolleningen? Opstartleningen? .Wij bieden tegen 2% rente! Neem contact met ons op via: dakany.endre@gmail.com

 • #7

  Susan Lapere Loans (vrijdag, 11 november 2022 22:16)

  Heeft u een lening nodig om uw rekeningen op te starten of te betalen, en bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en elke vorm van bedrijfsfinanciering? susanlapereloans@aol.com Wij bieden ook: leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen 2% rente. We geven leningen aan serieuze mensen die geïnteresseerd zijn in leningen, neem contact op met deze e-mail: susanlapereloans@aol.com ook WhatsApp-nummer: +639811606139

 • #6

  Franca (dinsdag, 17 juli 2018 18:14)

  Voeten weer heerlijk zomerproof gemaakt. Mooie lak erop.
  Dank je wel Mirella´┐Ż

 • #5

  Marina (maandag, 23 mei 2016 10:19)

  Ik ben al een hele poos klant bij Mirella voor pedicurebehandelingen en heb sindsdien geen last meer van een tunnelnagel. Daarnaast heb ik altijd lekker zachte voetjes zonder eelt enz. De behandeling is altijd pijnloos en ontspannend dus is het zeker niet vervelend om er naar toe te gaan.
  Groetjes
  Marina

 • #4

  JL (donderdag, 19 mei 2016 16:31)

  ik kom sinds een paar weken bij Mirella in de salon voor voetreflexmassage.
  Sinds een maand of 2 weet ik dat ik te weinig serotonine aanmaak (Je happy stofje in je hersens). Op advies van mirella ben ik begonnen met de voetreflex. Advies van de huisarts was antidepressiva.

  De behandeling doet geen pijn, het enige wat je hoeft te doen is gaan liggen op de bank en heerlijk relaxen.

  Na de behandeling voel ik me beter (vrolijker, minder gestressed) en heb ik veel meer Energie.
  Medicijnen heb ik gewoon niet nodig met deze behandeling en dat is super!

  Mirella tot snel!!

 • #3

  Laura Vd Bruggen-Tulalessy (donderdag, 19 mei 2016 16:03)

  Ga nu al een tijdje naar Mirella voor de pedicure en sinds kort ook voor de voetreflexmassage.

  Pedicure:
  Een aanrader voor iedereen. Professionele behandeling/benadering naar de klant. Stelt je op je gemak en vertelt wat ze doet.
  Elke keer als ik bij haar vandaan kom heb ik het idee dat ik zweef.

  Voetreflexmassage :
  Ik heb nu 2 behandelingen gehad.
  Na deze behandelingen heb ik gemerkt dat ik relaxed ben. Ik heb hierna ook een hele goede nachtrust. M'n spanningen verdwijnen als sneeuw voor de zon als ik bij haar in de stoel zit.
  Dit is ook een aanrader voor iedereen.

  Mirella succes en tot snel maar weer

 • #2

  Gonnie Verhoeven (vrijdag, 13 mei 2016 18:37)

  Mirella Pedicure is een professionele pedicure. Ik ben er al vele malen geweest voor een pedicure behandeling met massage. Eelt verwijderen, nagels bijwerken, eeltpitjes verwijderen, alles pijnloos en vakkundig. En daarna een lekkere voetmassage. Ik ga weg met mooie en lekker zachte voeten. En het is nog gezellig ook! Een aanrader!

 • #1

  J van B (vrijdag, 13 mei 2016 14:53)

  Heb al een paar keer een voetreflex massage gehad bij mirella. Ik geniet er telkens weer van en het draagt bij aan het algehele lekker in je vel zitten. Ook mijn dochter met adhd en pdd-ons heeft een behandeling gehad. Zij slaapt sindsdien stukken beter. Echt een aanrader bij een super lief mens.